Nadaljujem.

na dan

Celovec, 2. maj 2020.

Dragi deda,

cel dan sem čakala dež pa ga ni bilo. To vreme postaja že moj smisel življenja. Večkrat mam slabo vest, če ne grem vsak dan ven. Vedno je treba vse polno izkoristiti. Mogoče se je dobro tega odvaditi.

Fotografija je od včeraj, ker sem jo dobila šele danes. To sem jaz, veslam na kajaku po reki Krki, Celovec. Ne morete me prepoznati, ampak sem. Rdeči kajak, modra jakna in rdeče čelada. Ko tak semafor na vodi.

In – to je razglednica številka 50. Nadaljujem, dokler ne bova lahko vsako sredo jedla kosila skupaj in šla na sprehod po Slovenj Gradcu, se peljala z mojim novim avtom in šla na kavo v gostilno. Pa še v Celovec morate priti. In je koledar že poln.

Vsi smo zdravi. Na snidenje, dedi.

Tea.

2 komentarja Dodaj komentar

 1. Nino pravi:

  Tea, hej. Fajn je prebirat tvoje razglednice! Mam samo en komentar glede zadeve, na katero bi vsi morali biti bolj pozorni in občutljivi – slovenska naselbinska in nenaselbinska imena na (avstrijskem) Koroškem. Reki Gurk se slovensko reče Krka (tudi škofija ima ime po njej, trenutni krški škof pa je koroški Slovenec Jože Marketz). Kdo bo dosleden, če ne mi! 🙂

  Pozdrav tebi in dedanu

  Nino

  Liked by 1 person

 2. Ojoj pravi:

  Nino fino. To sem pa spregledla. Krka torej, sem popravla in res je! Prej nisem bila toliko pozorna oziroma nisem opazila v katerem prostoru sem. Zdaj, ko so meje le rahlo odprte, bolj vidim kje živim. Kdo bo dosleden – mi!

  Všeč mi je

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s